Barış, Eşitlik ve Sosyalizm İçin!
Dördüncü Enternasyonal’in Uluslararası Komitesi, Çevrimiçi 1 Mayıs Toplantısı’na çağırıyor


Dördüncü Enternasyonal’in Uluslararası Komitesi, 30 Nisan Pazar günü, işçi sınıfının tarihsel uluslararası dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı kutlamak için bir uluslararası çevrimiçi toplantı düzenleyecek. Etkinlik, wsws.org/mayday adresinden TSİ 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Toplantıda, Dördüncü Enternasyonal’in Uluslararası Komitesi’nin dünya genelinde önde gelen temsilcileri konuşma yapacak ve savaşa, diktatörlüğe ve kapitalist sisteme karşı işçi sınıfının birliği uğruna mücadeleyi ele alacaklar.

*

30 Nisan 2017

Çevrimiçi Toplantı wsws.org/mayday adresinden TSİ 18.00’de yayınlanacak

Los Angeles: 8.00
Mexico City: 10.00
New York City: 11.00
London: 16.00
Berlin, Paris ve Cape Town: 17.00
Moskova: 18.00
Tahran: 19.30
Colombo ve Yeni Delhi: 20.30
Pekin: 23:00
Sidney: 1:00 (1 Mayıs Pazar)

Tüm Zaman Dilimleri